ДГ 133 "Зорница"
Детска градина в град София, район Изгрев

Групи в детската градина за учебната 2018 / 2019 г.

 

I А -  госпожа Росица Лесева и госпожица Гергана Светославова,  помощник-възпитател - Катя Пашева. Мото на групата: Най-малките сме ние - едва на три.Учим се да се обличаме, да общуваме и да се обичаме.Като в приказка живеем, забавляваме се и от сърце се смеем.

 

I Б - госпожа Ивалина Кръстанова и госпожица Яница Казакова,  помощник-възпитател - Христинка Петрова. Мото на групата: Най-малките сме ние - едва на три. Тук с радост заедно растем, опознаваме света интересен, учим се и танцуваме, лудуваме и се смеем.

 

I В  - госпожа Веселина Белчева и госпожа  Венета Узунова, помощник-възпитател Красимира Димитрова. Мото на групата: Най-малките сме ние - едва на три. Понякога за мама плачем тайно, но уют намираме в прегръдките на госпожите, и сила идва ни от раз, смеем се с глас.

 

II А - госпожа Минка Лещарова и госпожа Цветелина Панайотова, помощник-възпитател Евелина Евгениева. Мото на групата: В слънчевата ни група ние общуваме културно, имаме приятели добри,рисуваме чудно, усмихваме се умно, в очите ни любопитство се чете.

 

II Б - госпожа Христина Божкова и госпожа Наталия Стоянова, помощник-възпитател Марийка Миркова. Мото на групата: В любимата ни група всички сме приятели добри, заедно творим различни красоти,обичаме госпожите си прекрасни, защото с тях се чувстваме безстрашни

 

III - госпожа Живка Ангелова и госпожа Татяна Калинова, помощник-възпитател Адриана Тасева. Мото на групата: Имаме чувството, че вече сме големи, радваме се на пъстрия свят, за който госпожите ни разказват, учим се и се стараем, големи да пораснем - за това мечтаем!

 

IV - госпожа Янка Манолова и госпожа Надя Петрова , помощник-възпитател Елка Младенова. Мото на групата: Учим се ние усърдно, артистични сме и талантливи,развиваме своите умения, тук приятели сме всички,мечтаем безгранично и се наслаждаваме на всичко!

Групи в детската градина за учебната 2018 / 2019 г.

Групи в детската градина за учебната 2018 / 2019 г. - Изображение 1
Групи в детската градина за учебната 2018 / 2019 г. - Изображение 1